Fotostudio en fotografie

plattegrond studio Eye2iD

Het team van Eye2id wordt aangevuld met een huisfotograaf. Zij is een ervaren studiofotografe. Onzer fotograaf heeft veel ervaring met productfotografie maar heeft bijvoorbeeld ook (klassieke) auto’s gefotografeerd voor PoS-materiaal en tijdschriften. Zij fotografeert vanuit de eigen fotostudio die uniek is in de regio Utrecht.

Eye2id fotostudio

Eye2iD beschikt over een eigen fotostudio. Deze studio levert de flexibiliteit om ontbrekende en gewenste fotografie met korte doorlooptijd zelf te maken. De studiovloer is 60m2 met een effectieve ruimte van 46m2. Deze effectieve ruimte is voorzien van een doorlopende fotowand, ook wel ‚Limbowand’ of ‚oneindige wand’ genoemd. De vloeroppervlakte is groot genoeg om grote objecten zoals motoren en auto’s te kunnen fotograferen. De roldeur maakt het mogelijk om objecten van 4 meter breed en 3 meter hoog in de studio te plaatsen.

Fotostudio in De Meern

Onze fotostudio is gevestigd in De Meern (Utrecht) op het industriegebied Oudenrijn. En bevindt zich in het pand van Eye2id. De fotostudio is makkelijk bereikbaar vanaf de A2, A12 en A27.

Door de toename in het eigen gebruik van de fotostudio verhuren wij op dit moment onze studio niet zonder fotografie-opdracht.


spacer-image