Webdesignbureau

Eye2id Webdesign ontwerpt en ontwikkelt al jaren websites, webshops en intranetsites. Deze websites sluiten aan bij het imago van uw bedrijf en zorgen voor een interactie met uw doelgroep.

Onze webdeveloper heeft bijna 18 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites. Het webteam bestaat verder uit twee afgestudeerde interaction-designers met ieder ook een decennia lang ervaring in het projectmatig ontwerpen en ontwikkelen van websites.

Voor een verscheidenheid aan klanten ontwikkelen we allerlei soorten maatwerk websites. Ons belangrijkste doel is om de doelstellingen van de klant te vertalen naar de gebruiker of de (potenti├źle) klant. We gebruiken een combinatie ontwikkel-methodieken om eisen (vanuit de klant en doelgroep) om te zetten in een gebruiksvriendelijke website.

CMS - Ons eigen Content Management Systeem

Eye2iD - Webdesign, CMS, intranet en webbased appplicaties

Eye2id heeft zelf een CMS-systeem ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier uw teksten en foto's op uw website actueel kunt houden. Maatwerk opties (zoals een portfolio of een downloadpagina) kunnen op eenvoudige wijze worden toegevoegd via het CMS.

Campagnesites en Facebook apps

Eye2id ontwikkelt ook campagnesites en Facebook Apps. Deze apps of sites zijn specifiek gericht op een marketingdoel en zijn ingericht op conversie en leadgeneratie.

Webbased applicaties

Wij maakt internetapplicaties die u helpen de functionaliteit van uw website te verhogen. We ontwikkelen procesvervangende webbased applicaties die tijdrovende processen en communicatielijnen automatiseren.

SEO (Search Engine Optimalisation)

Uiteraard zijn onze websites en -applicaties SEO-tastic! We controleren onze sites op fouten en met behulp van tools controleren we of, wat we gemaakt hebben, makkelijk is op te pikken door de zoekmachines. Na oplevering volgen we de vorderingen en sturen we bij waar nodig.


spacer-image